Írj nekünk
1173, Budapest, Pesti út 154.
dobos.tamas@nemos.eu
Mobil: +3630.2666.864
Megbízás
dobos.tamas@nemos.eu
Mobil: +3630.2666.864

7 jel ami arra utal, hogy frissíteni kell a weboldalát

Az online világban a böngészési szokások gyorsan változnak. Ebből a szempontból a modernnek vélt weboldala néhány év múlva elavulhat. Néha azonban nem olyan egyszerű megtalálni a megfelelő időpontot a weboldal kialakításának megfelelő megújításához és a teljes frissítéséhez. Ennek ellenére az alábbi lista nagyon hasznos lehet. Ezek a fő jelek, amelyekre figyelni kell, amikor a weboldal modern vonzerejéről és kiváló felhasználói felületéről van szó.

1. A weboldal nagyon lassú

A túl lassan betölthető weboldalakat gyakran magas visszafordulási arány kíséri, mivel senki sem szeret várakozni néhány másodpercnél tovább. Pontosabban: a felhasználók majdnem fele arra számít, hogy egy oldal pár másodperc alatt alatt töltődik be, ha nem, másik, hasonló után néz. Ez azt jelenti, hogy ha a weboldal túl lassú lett a versenytársakhoz képest, ideje frissíteni.

lassú

2. A Weboldal nem rendelkezik az elvárt teljesítménnyel

Bár manapság a weboldal elvesztette jelentőségét a keresőmotorokból vagy a közösségi médiából származó forgalom miatt, mégis alapvető, hogy legyen. Ezért rendszeresen elemeznie kell a teljesítményét. Abban az esetben, ha nem működik megfelelően, fontolja meg a kezdőlap, sőt az egész webhely webdesignjának megváltoztatását, megújítását.

3. Nincs mobileszközökhöz igazítva

Fáradhatatlanul ismételgettük: a mobileszközök felhasználóinak száma napról napra növekszik, ezért elengedhetetlen, hogy az ilyen típusú eszközökhöz igazított weboldala legyen. Ha weboldala nem mobilbarát, akkor itt az ideje, hogy megújítsa webhelyét, hogy így ne veszítse el potenciális ügyfeleit. 2021-re a felhasználok több, mint 70%-a mobiltelefonról nézi a weboldalakat!

mobil

4. Megváltoztatta céges arculatát

Nincs értelme annak a weboldalnak, amely a régi branddet népszerűsíti. Ha úgy döntött, hogy megváltoztatja, akkor az új márka arculatát is be kell építenie a weboldal dizájnjába.

5. Új projektjei vannak

Ha egy másik irányba nyitna, vagy másik országban kívánja bővíteni vállalkozását, mi lehet jobb módja ennek, mint új dizájnnal ünnepelni? Ne feledje, hogy az új weboldal az új kezdet szinonimája.

wires

6. Ha unalmassá válik, újítsa fel weboldalának dizájnját

Néha nem arról van szó, hogy az oldalak webdesignjából valami hiányzik, hanem egyszerűen unalmasnak tűnik. Most, ha saját weboldala unalmasnak tűnik, képzelje csak el, hogyan nézhet ki a célközönség számára. Ez különösen fontos a hírei vagy a blogja szempontjából, ahol az emberek rendszeresen olvasnak önről. Bátran megújíthatja a weboldalát vagy annak kinézetét, Sose legyen weboldala unalmas vagy érdektelen.

7. Technikai özönvíz

Manapság annyi új technológia vagy eszköz jelenik meg, amikhez nem lehet mind alkalmazkodni, viszont azt látjuk, hogy az emberek mit használnak. Amíg a 2000-es évek elején az Internet Explorer uralt mindent, mára már Chrome, Safari, stb vették át a helyüket. Vagy a millenium után nagyot futó Flash mára már szinte teljesen eltűnt és semmi nem támogatja. Ez igaz a weboldalakra is. Ha az ön oldala még ezeket támogatja, akkor itt az ideje váltani és megújulni. 

Nézze meg néhány munkákat

Author avatar
admin
https://nemos.eu
A kényelmesebb böngészés érdekében Cookie-kat használunk